Boekbaar voor SCHOLEN/ORGANISATIES 
met bescheiden budget!
Contacteer me hier voor meer info.

VERBINDEND en KRACHTIG OUDERSCHAP
vanuit je HART omgaan met je KIND

Ben jij op zoek naar een manier om het ongewenste gedrag van je kind te begrijpen?  Verval jij in moeilijke situaties met je kind ook wel eens in dreigen, straffen, 'omkopen' of eisen?  Heeft dit niet het gewenste effect ?Wil jij je zo graag verbinden voorbij de strijd?  Wil jij vanuit je HART omgaan met je kind?

Deze reeks is bedoeld voor alle ouders die graag terug in een bewust contact met zichzelf willen staan.  Inzicht krijgen in  je eigen gevoelens en behoeften.
Vanuit de verbinding met de stevigheid in jezelf is het immers zoveel gemakkelijker om je kind te ondersteunen op gespannen momenten.

Deze opleiding is absoluut ook een aanrader voor hoogsensitieve ouders en/of ouders van hoogsensitieve en/of vurige (sterke wil, strongwilled) kinderen.


HOE?

In deze vormingsreeks komen onder andere de vier stappen van Geweldloze Communicatie (NVC) aan het bod en ga je deze toepassen. Je gaat zelf aan de slag met oefenen in empatisch luisteren en jezelf eerlijk uiten tijdens praktische oefeningen. Je gaat op zoek naar strategieën om ieders behoeften te vervullen en je mag ook proeven van oprechte waardering leren uitspreken naar je kinderen toe.

 

PRAKTISCH

*Workshop van 1 dag van 8u00 tot 15u30

*kleine veilige groep

EERSTVOLGENDE REEKS

Zie evenementenkalender hier

INVESTERING

160 EUR

Als koppel betalen jullie samen slechts 270 EUR