COACHING Ouders of Kids

Je wil als ouder het beste voor je kind. En soms loop je vast. Hoor je jezelf dingen zeggen die je net niet wou of reageer je op een manier waarvan je weet dat het je kind niet helpt. 

Soms is het gewoon moeilijk, je begrijpt het gedrag van je kind niet en je zou het zo graag anders zien. 

Je wil graag genieten van je ouderschap en hierin stevig en positief staan? Je wil graag een open en liefdevolle band met je kind.

 

We zijn er om samen met jou, te onderzoeken hoe je dit kan bereiken. Verwacht geen oplossing of antwoorden van ons; het is de bedoeling dat je je eigen antwoorden vindt die bij jou en je gezin passen. Via het model van de innerlijke familie  krijg je inzicht wat er speelt en krijg je vat op de situatie. Je leert opnieuw de regie in handen nemen.

Wil je je kind (vanaf 6jr) in coaching laten komen? Dat kan ook ! De poppetjes van de innerlijke familie zijn namelijk heel toegankelijk en kinderen gaan er vlot mee aan de slag.

Werkwijze voor oudercoaching 

Een gesprek duurt  ongeveer 1,5u  en kost 135 EUR.

 

Werkwijze voor kindercoaching

Een eerste (intake)gesprek met de ouders duurt  ongeveer 1,5u en kost 135 EUR.

De sessies enkel met je kind variëren -in functie van het kind uiteraard- van een half uur (45 EUR)  tot maximaal 1u (90 EUR). Hiervan volgt een korte feedback naar de ouders.

 

 

Vraag je oudercoaching of kindcoaching hier aan.

 

 

Betaalmogelijkheden: cash of via de bancontact app

©LIVE GROW

nessie@livegrow.net
(0032) 473 95 04 20

Temse

Ondernemingsnummer 0669 808 061

IBAN: BE97 7512 0844 4249