Verbind in je relatie
 

WAAROM

Relaties kunnen complex zijn. Het is bv. niet altijd makkelijk om op te komen voor jezelf en daarin authentiek te blijven met respect voor jezelf en je partner.  Of anders nog, je wil graag leren omgaan met je  eigen boosheid (of die van je partner). Je partner ligt je immers nauw aan het hart en die wil je niet kwijt.

Hoe  communiceren op een eerlijke oprechte manier vanuit je hart? Hoe vrij en tegelijk verbonden zijn met je partner? Welke zijn de terugkerende patronen die voor moeilijkheden zorgen en hoe ermee omgaan? Hoe je empathische vaardigheden vergroten? Hoe jullie relatie diepgang geven?

Herken je je in 1 of meerdere dingen? Dan is deze opleiding zeker iets voor jou!


HOE?

Je leert woorden gebruiken die de verbinding met jezelf en je partner herstellen of verdiepen ipv je partner te kwetsen. Je ontdekt hoe je kan omgaan met moeilijke boodschappen. Je gaat in deze opleiding aan de slag in een workshop volgens de technieken van geweldloze communicatie (NVC). Geweldloze communicatie is niet makkelijk, maar het is zinvol voor iedereen omdat het een diep menselijke behoefte om gehoord en begrepen te worden vervult. Je zal dus technieken oefenen die echt werken.

 

PRAKTISCH

Opleiding van 2 dagen - van 8 tot 16u- Temse

INVESTERING

170 EUR - koppels betalen samen 300 EUR

©LIVE GROW

nessie@livegrow.net
(0032) 473 95 04 20

Temse

Ondernemingsnummer 0669 808 061

IBAN: BE97 7512 0844 4249