do 10 sep. | Online webinar via ZOOM

Live webinar VURIG SENSITIEF OPVOEDEN 20u - 21u00

Leer je vurig sensitieve kind beter begrijpen en wordt op weg gezet om je eigen handvatten te vinden zodat je op een positieve manier met je kind om kunt gaan. Waarom is het opvoeden soms zo'n strijd? Hoe reageer je op driftbuien? En hoe kun je op een constructieve manier met elkaar communiceren?
Registratie is afgesloten

Tijd en locatie

10 sep. 2020 20:00 – 21:00
Online webinar via ZOOM

Over het evenement

Een grote mond, een heftig temperament en toch ook een gevoelig, teer hartje... 

Een vurig sensitief kind balanceert voortdurend tussen twee uitersten: het heeft behoefte aan actie, maar raakt tegelijk ook heel snel overprikkeld. Voor hun ouders kunnen vurig sensitiefjes - ook wel hooggevoelige of hoogsensitieve kinderen met een sterke wil genoemd - een ware uitdaging zijn. 

Tijdens deze LIVE webinar leer je je vurig sensitieve kind beter begrijpen en word je op weg gezet om je eigen handvatten te vinden zodat je op een positieve manier met je kind om kunt gaan. 

Waarom is het opvoeden soms zo'n strijd? Hoe reageer je op driftbuien? En hoe kun je op een constructieve manier met elkaar communiceren? 

 

Deze interactieve live webinar is voor ouders van kinderen van 3 tot 12 jaar. 

 

Over Nessie De Zitter

Nessie is mama van 3, en was uiteraard bezorgd om haar sensitieve kinderen. Hierbij miste ze altijd wel een stuk: pas toen ze het stukje 'vurig' (strongwilled, temperamentvol, HSS) ontdekte, viel de puzzel voor haar in elkaar. Ze heeft een grote liefde voor deze eigenschappen door ontwikkeld en gaandeweg manieren en handvatten gevonden die meer rust in haar gezin brachten. 

Nessie is erkend expert en auteur van ‘Vurig Sensitief Opvoeden’, een boek dat ouders van gevoelige kinderen met een sterke wil handvatten geeft en waarvan al duizenden exemplaren over de toonbank gingen. 

Ze heeft haar eigen praktijk als Life en Kids coach en helpt met de hel naar HEMeL methode talrijke gezinnen die onder druk staan.

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement

©LIVE GROW

nessie@livegrow.net
(0032) 473 95 04 20

Temse

Ondernemingsnummer 0669 808 061

IBAN: BE97 7512 0844 4249